Testimonials

Deze mensen hebben al een kleuren analyse ervaren:

Corrie Lems

Corrie Lems

"Ik kan geen dag zonder kleur"

Het is al heel wat jaren geleden dat ik kleur ontdekt heb. Een cultuurschok was het toen ik een lentetype bleek te zijn. Bruin, beige en camel waren veilige kleuren voor mij, ik wilde vooral niet opvallen!
Nu moest ik voor heldere kleuren kiezen. Doodeng vond ik het in het begin, Ook al zag ik zelf het verschil heel goed. De reacties waren positief, en dat gaf me zelfvertrouwen.
Sinds die tijd ga ik met de goede kleur de deur uit. Rood of oranje, blauw of groen, de kleur pas ik aan bij hoe ik me voel en wat ik moet doen die dag. Kortom ik kan geen dag zonder kleur.

Corrie

Brechtje Slob

Brechtje Slob

"Deze winter heb ik een prachtige sjaal gekocht"

Ik had een beetje een voorkeur voor bepaalde kleuren, die ik mooi vond of die mij gewoon goed staan. Zwart en wit staan mij niet, dat draag ik ook niet, maar van veel kleuren wist ik het niet zeker. Aangezien ik vooral 's winters een hele lichte huid heb, wilde ik er wel voor zorgen dat ik niet nog bleker leek.
Na de analyse bleek ik een zomer-type te zijn en kreeg ik een waaier mee. Hoewel ik het soms nog wel lastig vind, weet ik nu veel beter wat ik kiezen moet.
Deze winter heb ik een prachtige sjaal gekocht in kleurtjes die ik weinig draag, maar die wel bij mijn kleur-type passen, waar ik heel veel complimenten over krijg!

Brechtje

Leuke foto van Renytha

Renytha van der Berg

"Nu ik dit weet voel ik mij veel zekerder"

Voordat ik de kleuren analyse heb gedaan kocht ik vooral kleren in gedekte tinten, omdat dit goed afkleed maar ook omdat ik onzeker was of kleding met veel kleur mij wel stonden.
Door de kleuren analyse kwam ik er achter dat ik een lente type ben, dat betekent vrolijke frisse kleuren!

Nu ik dit weet voel ik mij veel zekerder "in kleur" en krijg erg leuke reacties van mijn omgeving als ik "kleurrijk" gekleed ben. Siebine, het was erg leuk om te doen en bedankt voor je advies! Renytha

Siebine Slob
siebine[op]studio[streep]bloss.nl
06[streep]28920249